Истински Манов мед /750г/


5 от 5 / 1 гласа
17.00 лв. БИО
Артикул номер: 57

Нека ви представим черното изкушение, вкусен еликсир и частичка от природен парк "Странджа" - нашият БИО манов мед. Ако сте истински ценители на странджанския мед, тогава този продукт е за вас!

Мановият мед е нещо повече от обикновен мед - той е истинска приказка за сетивата. Неговият тъмно кехлибарен цвят и нежна текстура, съчетани със свежестта на автентичния, неповторим вкус и аромат, правят този мед един от най-уникалните и специални видове мед на пазара.

Добит от био сертифицирани пчелини в ПП "Странджа", нашият манов мед е дар за телата и удоволствие за сетивата. Вкусът и ароматът му ще ви отведат на пътешествие в невероятния свят на природата и ще ви осигурят вкусова наслада, която никога няма да забравите. Така че не се колебайте - опитайте нашият манов мед и се насладете на един от най-ценните дарове на природата!

Ползи на меда и пчелните продукти

Медът има много предимства за човешкото здраве, като ние от BioExperts сме подпрабрали следните:

 • Естествен заместител на захарта - Медът е естествен заместител на захарта, който може да бъде полезен за хора, които искат да намалят консумацията на произведени захарни изделия. Той също така има по-нисък гликемичен индекс от захарта, което означава, че не предизвиква толкова бързо високи нива на кръвната захар.
 • Богат на антиоксиданти - Медът съдържа множество антиоксиданти, които могат да помогнат да се защити тялото от свободните радикали и други видове оксидативна повреда. Това може да помогне да се намали риска от различни заболявания, включително рак и болести на сърцето.
 • Има антибактериални свойства - Медът има антибактериални свойства, които могат да помогнат да се борят с инфекции, включително на гърлото и устната кухина. Той може да бъде полезен при лечението на раните и други повърхностни наранявания, като също така може да бъде използван като домашно средство за почистване на кожата.
 • Може да подобри имунната система - Медът може да помогне да се подобри имунната система на тялото, като повиши производството на бели кръвни клетки. Това може да помогне да се борим с инфекции и други видове болести.
 • Подобрява качеството на съня - Медът може да помогне да се подобри качеството на съня.
 • Помага за намаляване на стреса - Медът може да помогне за намаляване на стреса и напрежението. Той съдържа аминокиселина, която помага на тялото да произвежда хормони за релаксация.
 • Подобрява кожата - Медът е известен със своите хидратиращи и антибактериални свойства, които могат да помогнат за подобряването на здравето на кожата. Той може да помогне за намаляване на запаленията и лекуване на акне.
 • Подобрява здравето на сърцето - Медът може да помогне да се намали риска от сърдечно-съдови заболявания. Той съдържа антиоксиданти, които могат да помогнат да се намали възпалението и да се подобри здравето на кръвоносните съдове.
 • Подобрява функциите на мозъка - Медът може да помогне за подобряване на функциите на мозъка. Той съдържа антиоксиданти, които могат да помогнат да се защитят нервните клетки от повреди, и може да подобри паметта и ученето.
 • Помага за контролиране на кръвното налягане - Медът може да помогне да се контролира кръвното налягане. Той съдържа калий, който е полезен за контролиране на кръвното налягане и намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания.
 • Подобрява здравето на устната кухина - Медът може да помогне за подобряване на здравето на устната кухина. Той съдържа антибактериални свойства, които могат да помогнат да се намалят бактериите в устата и да се предотвратят заболявания като кариес и пародонтоза.
 • Подобрява здравето на косата - Медът може да помогне за подобряване на здравето на косата. Той съдържа хидратиращи свойства, които могат да помогнат да се поддържа косата хидратирана и здрава.
 • Подобрява здравето на ноктите - Медът може да помогне за подобряване на здравето на ноктите. Той съдържа хидратиращи свойства, които могат да помогнат да се поддържат ноктите хидратирани и здрави.
Top