Кълцан селски суджук "Велико"


0 от 5 / 0 гласа
6.90 лв. Без консерванти
Артикул номер: 2
Еко ферма пасищно отглеждане без консерванти и оцветители
При нас гарантирано ще получите месо от пасищно отглеждани животни:

  Изхранвани с чиста храна, която не съдържа ГМО продукти

Без ГМО, натурално отглеждани, био  Отглеждани на открито животни

Качествено месо Качествено месо

Качествено месо  Стриктен ветеринарен контрол

био месо Минимално използване на лекарства

био месо  По домашни, традиционни български рецепти

Без консерванти и оцветители  Без консерванти и оцветители

Oколо 160гр/брой

Цената е за 100гр.

В количество изберете брой х 100гр.

Кълцаният селски суджук "Велико", предлаган с доставка от Чифлика, е впечатляващ гурме продукт, който ще разнообрази вашите вкусови предпочитания. Този суджук е изработен от висококачествено свинско месо, което му придава наситен и сочен вкус.

Съставът на кълцания селски суджук включва готварска сол, черен пипер, лук и чили, които придават на продукта характерни аромати и пикантност. Тази уникална комбинация от подправки създава балансиран вкусов профил, който ще ви потопи в света на традиционната българска трапеза.

За да запазите свежестта и качеството на кълцания селски суджук, препоръчваме съхранението му в хладилник при температура от -1 до 3 градуса. Това осигурява оптимални условия за запазване на неговата текстура и аромат.

Кълцаният селски суджук "Велико" от Чифлика е произведен без използването на консерванти и стабилизатори, което гарантира неговата чистота и автентичност. Той е готов за консумация и предлага удобство в вашата кухня. Независимо дали го консумирате самостоятелно или го добавяте в различни ястия и сандвичи, кълцаният селски суджук "Велико" ще ви предостави изтънчен вкусов опит, който ще ви овладее със своята неповторима пикантност и аромат.

Подобни продукти

Последно разгледани продукти

Top