Луканка "Медвен"


5 от 5 / 1 гласа
6.90 лв. Без консерванти
Артикул номер: 6
Еко ферма пасищно отглеждане без консерванти и оцветители
При нас гарантирано ще получите месо от пасищно отглеждани животни:

  Изхранвани с чиста храна, която не съдържа ГМО продукти

Без ГМО, натурално отглеждани, био  Отглеждани на открито животни

Качествено месо Качествено месо

Качествено месо  Стриктен ветеринарен контрол

био месо Минимално използване на лекарства

био месо  По домашни, традиционни български рецепти

Без консерванти и оцветители  Без консерванти и оцветители

Oколо 220гр/брой

Цената е за 100гр.

В количество изберете брой х 100гр.

Луканката, предлагана с доставка от Чифлика, е вкусен и качествен месен продукт, който ще задоволи вашите кулинарни желания. Тя е приготвена от свежо свинско месо, което придава на луканката богат и сочен вкус. Съставът е съобразен със създаването на натурално и висококачествено ястие, като се състои от свинско месо, обогатено с уникалната нотка на чесън и подправено с готварска сол и черен пипер.

За да запазите свежестта и качеството на луканката, се препоръчва съхранението й в хладилник при температура от -1 до 3 градуса. Така ще осигурите оптималните условия за запазване на вкуса и текстурата на продукта.

Луканкат, предлагана тук от Чифлика, е произведена без използването на консерванти и стабилизатори, като това гарантира чистотата и автентичността на вкуса. Тя е готова за консумация и предлага удобство за вашата кухня, без да изисква допълнителна обработка или приготвяне. Съчетавайки вкуса, качеството и удобството, луканката от Чифлика е идеален избор за любителите на месото, които търсят натурални и вкусни продукти.

Top