Магазин за Фермерски продукти с ново предложение!

12 Jul 2023

Ново предложение в магазина за Фермерски продукти Био Експерти: Ферма Заешката къща присъства в нашата колекция на топ ферми!

Радостни сме да обявим, че добавяме нов партньор към нашата селекция от висококачествени фермерски продукти. Ферма Заешката къща е специализирана ферма за домашни зайци, отглеждани по-екологичен начин на открито без използване на лекарства и антибиотици.

Онлайн магазин "Заешката Къща"

Едно от основните принципи на Ферма Заешката къща е да предлага натурално и екологично отгледани зайци. Тези животни се наслаждават на просторни и естествени условия, които подобряват тяхното благополучие и качеството на месото, което предлагат.

Важно е да отбележим, че зайците на Ферма Заешката къща се хранят с храна, свободна от ГМО (генетично модифицирани организми), което допринася за по-натурален и здравословен начин на отглеждане.

Като магазин, ние от Био Експерти се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-добрите и най-качествени продукти от фермерски производители, които споделят нашата мисия за екологично и устойчиво отглеждане на животни и производство на храна.

Заповядайте в нашия магазин и открийте безупречното месо от Ферма Заешката къща, където зайците са отглеждани с грижа и любов, осигурявайки ви възможността да насладите на качествена, екологична и здравословна храна. Ние сме горди, че можем да предоставим нашите клиенти ексклузивен достъп до продуктите на Ферма Заешката къща и сме сигурни, че ще се насладите на вкуса и качеството, които те предлагат.

Top