Овча пастърма


5 от 5 / 1 гласа
8.90 лв.
Артикул номер: 14
Еко ферма пасищно отглеждане без консерванти и оцветители
При нас гарантирано ще получите месо от пасищно отглеждани животни:

  Изхранвани с чиста храна, която не съдържа ГМО продукти

Без ГМО, натурално отглеждани, био  Отглеждани на открито животни

Качествено месо Качествено месо

Качествено месо  Стриктен ветеринарен контрол

био месо Минимално използване на лекарства

био месо  По домашни, традиционни български рецепти

Без консерванти и оцветители  Без консерванти и оцветители

Около 300гр/брой, но се поръчва по 100 грама.

В количество изберете брой х 100гр.

Овчата пастърма от отглеждане на пасищни животни е деликатесно месо, произведено от свежо овче месо, отглеждано на естествени пасища. Този тип отглеждане е известен със своята естествена и балансирана хранителна среда, където овцете имат свободен достъп до разнообразна храна, богата на различни треви, билки и други растения. Това придава на месото специфичен вкус, аромат и текстура, които се отразяват на качеството му.

Овчата пастърма от отглеждане на пасищни животни се отличава с високо качество на месото. Овцете, отглеждани на пасищата, се хранят с естествени хранителни източници и са подложени на по-малко стрес от естествените условия на отглеждане. Това води до по-ниско съдържание на мазнини и по-високо съдържание на полезни микроелементи, включително витамини и минерали, които влияят на качеството и хранителната стойност на месото.

Овчата пастърма от отглеждани на пасище животни е продукт, ценен от ценители на висококачественото месо. Може да се насладите на нея като деликатес, нарязана на тънки филийки, или да я използвате в различни гастрономически приготвяния, за да добавите на ваши ястия за по-изискан вкус и аромат.

Последно разгледани продукти

Top