Пчелен восък от разпечатки


5 от 5 / 1 гласа
5.00 лв.
Артикул номер: 56

Пчелният восък е един от най-интересните и полезни продукти, които произвеждат пчелите. Това е сложно химично вещество, което досега не е било получено по изкуствен начин. Восъкът представлява смес от много химични съединения, включително сложни етери, свободни мастни киселини и наситени въглеводороди.

В Природен парк „СТРАНДЖА“, от БИО сертифицирани пчелини, може да се намери натурален пчелен восък, който е добит чрез разпечатки. Това е най-чистият вид восък, който се получава от кошера.

Този натурален пчелен продукт е на разположение в опаковка от 60 гр. (+/-5%) и трябва да се съхранява на стайна температура, без да е изложен на директна слънчева светлина и в добре затворена опаковка.

Натуралният пчелен восък е изключително полезен за много приложения. Той може да се използва за производство на козметични продукти, като лекарства, моментален балсам за устни, кремове и лосиони за тяло. Пчелният восък също така е често срещано съставно вещество в свещи и други видове ароматерапевтични продукти.

Това е един от най-ценните продукти на пчелите, който има много полезни свойства. Натуралният пчелен восък е идеален за тези, които търсят естествени продукти и искат да се възползват от многото му ползи.

Top