Свинска Пастърма "СиВиАм"


5 от 5 / 2 гласа
7.20 лв. Без консерванти
Артикул номер: 12
Еко ферма пасищно отглеждане без консерванти и оцветители
При нас гарантирано ще получите месо от пасищно отглеждани животни:

  Изхранвани с чиста храна, която не съдържа ГМО продукти

Без ГМО, натурално отглеждани, био  Отглеждани на открито животни

Качествено месо Качествено месо

Качествено месо  Стриктен ветеринарен контрол

био месо Минимално използване на лекарства

био месо  По домашни, традиционни български рецепти

Без консерванти и оцветители  Без консерванти и оцветители

100% чисто месо 

около 600гр/брой поръчката е на граж на 100 грама

В количество изберете брой х 100гр.

Свинска пастърма от пасищни животни е висококачествен месен деликатес, произведен от прясно свинско месо, от животни отглеждани на пасища. Месото е сушено и зряло внимателно. Резултатът е ароматно и пикантно месо с интензивен вкус и текстура. Свинската пастърма е традиционно сушено месо, което може да се нареже на тънки филийки и да се сервира като деликатес или да се използва в различни гозби и рецепти. Това е изискан продукт, подходящ както за редовна консумация, така и за гурмети и ценители на вкусната храна.

Насладете се на изкушаващата свинска пастърма "СиВиАм

Свинската пастърма "СиВиАм", предлагана с доставка от Чифлика, е изключително вкусен и качествен продукт, който ще задоволи и най-изисканите вкусови преживявания. Тази пастърма е приготвена от свежо свинско контра филе, което придава на нея неповторима текстура и вкусове.

Съставът на свинската пастърма включва внимателно подбрани ароматни подправки и готварска сол, които допълват вкуса на месото и му придават характерни аромати. Тази комбинация от подправки създава изискан вкусов профил, който ще ви завладее с пикантността и ароматността си.

За да запазите свежестта и качеството на свинската пастърма, препоръчваме я съхранение в хладилник при температура от 0 до 4 градуса. Това ще гарантира оптимални условия за запазване на нейната свежест и вкус.

Свинската пастърма "СиВиАм" от Чифлика е произведена без използването на консерванти и стабилизатори, което я прави чиста и натурална. Това е готов за консумация продукт, който ще ви предложи вкусово удоволствие без компромиси. Независимо дали я консумирате самостоятелно или я включвате в различни ястия и сандвичи, свинската пастърма "СиВиАм" ще ви накара да се насладите на богатството на вкусовете и ароматите, които само истински качествени продукти могат да предложат.

Подобни продукти

Последно разгледани продукти

Top