Сух суджук "Велико" - смес


0 от 5 / 0 гласа
6.90 лв. Без консерванти
Артикул номер: 3
Еко ферма пасищно отглеждане без консерванти и оцветители
При нас гарантирано ще получите месо от пасищно отглеждани животни:

  Изхранвани с чиста храна, която не съдържа ГМО продукти

Без ГМО, натурално отглеждани, био  Отглеждани на открито животни

Качествено месо Качествено месо

Качествено месо  Стриктен ветеринарен контрол

био месо Минимално използване на лекарства

био месо  По домашни, традиционни български рецепти

Без консерванти и оцветители  Без консерванти и оцветители

Oколо 160гр/брой

Цената е за 100гр.

В количество изберете брой х 100гр.

Сухият суджук "Велико" - смес, предлаган с доставка от Чифлика, е истинско гурме изживяване, което няма да остави равнодушни вашия вкусов баланс. Този продукт се отличава с внимателно подбраната смес от свинско месо (50%) и говежди бут (50%), като това гарантира богат и наситен вкус.

Съставът на сухия суджук "Велико" - смес включва готварска сол, черен пипер и кимион, които придават на продукта характерни аромати и подчертават неговия вкусов профил. Тази комбинация от подправки създава уникална симфония от вкусове, която ще ви пренесе в света на традиционната българска трапеза.

За да запазите свежестта и качеството на сухия суджук, препоръчваме съхранението му в хладилник при температура от -1 до 3 градуса. Това ще осигури оптимални условия за запазване на неговата текстура и аромат.

Сухият суджук "Велико" - смес от Чифлика е произведен без използването на консерванти и стабилизатори, което гарантира чистотата и автентичността на продукта. Той е готов за консумация и предлага удобство за вас и вашите гости. Съчетавайки високото качество, уникалния вкус и свежестта, сухият суджук "Велико" - смес е идеалното допълнение към всяка маса, като ще ви предложи изкушение, което няма да можете да устоите.

Подобни продукти

Последно разгледани продукти

Top