Телешка луканка "СиВиАм"


5 от 5 / 1 гласа
7.20 лв. Без консерванти
Артикул номер: 13
Еко ферма пасищно отглеждане без консерванти и оцветители
При нас гарантирано ще получите месо от пасищно отглеждани животни:

  Изхранвани с чиста храна, която не съдържа ГМО продукти

Без ГМО, натурално отглеждани, био  Отглеждани на открито животни

Качествено месо Качествено месо

Качествено месо  Стриктен ветеринарен контрол

био месо Минимално използване на лекарства

био месо  По домашни, традиционни български рецепти

Без консерванти и оцветители  Без консерванти и оцветители

около 230гр/брой, цената е за 100 гр.

В количество изберете брой х 100 гр.

Предлаганата от Чифлика телешка луканка "СиВиАм" е изключителен продукт, който ще ви накара да се влюбите в неговия вкус. Телешката луканка е приготвена от прясно телешко месо, което придава на нея неповторим и сочен вкус.

Съставът на телешката луканка включва ароматни подправки, черен пипер и кимион, които придават на продукта богатство на вкусове и аромати. Тази комбинация от подправки допълва и подчертава вкуса на телешкото месо, като създава хармоничен и изтънчен вкусов профил.

За да запазите свежестта и качеството на телешката луканка, препоръчваме я съхранение в хладилник при температура от 0 до 4 градуса. Това осигурява оптимални условия за запазване на текстурата и свежестта на продукта, като същевременно го предпазва от развитието на нежелани микроорганизми.

Телешката луканка "СиВиАм" от Чифлика е произведена без използването на консерванти и стабилизатори, което гарантира нейната натуралност и чистота. Тя е готова за консумация и предлага удобство във вашата кухня. С ядливата обвивка, телешката луканка е идеалният избор за любителите на вкусни и качествени месни продукти. Без значение дали я консумирате самостоятелно или я включвате в различни кулинарни рецепти, телешката луканка "СиВиАм" ще ви покаже как перфектният вкус съчетава качество и удоволствие.

Top